Over ons

Al bijna 50 jaar bevinden wij ons aan de Spoelsterstraat in Haaksbergen. De destijds door de gemeente opgerichte slachterij werd door ons overgenomen en groeide in de afgelopen jaren uit tot een kwalitatief hoogstaande slachterij met slagerij. Onze vakkundige slagers voeren dagelijks het eeuwenoude ambacht uit, waarna we de ruime keuze aan vlees in eigen winkel presenteren.

In de afgelopen jaren hebben we een grote, nog steeds groeiende, klantenkring opgebouwd. Uit de wijde omgeving komen zij naar het Slachthuis Haaksbergen voor ons kwaliteitsvlees. Martin en Tim Stolmeijer, vader en zoon, staan aan het hoofd van de slagerszaak. Tim: “de passie voor het vak is van mijn opa op mijn vader en vervolgens ook op mij overgedragen. Maar alle medewerkers hier dragen de ambitie om een zo smakelijk mogelijk product aan de klant aan te bieden.

De varkens en runderen van het Slachthuis Haaksbergen komen uit de directe omgeving, dit zorgt ervoor dat ze geen stress van het vervoeren ondervinden en de smaak van het pure vleesras optimaal blijft.

Het Slachthuis kan een goede prijs-kwaliteitsverhouding hanteren doordat onder één dak zowel de slachting als de verwerking én de verkoop van het vlees worden verzorgd. “Op maandag en donderdag wordt er (op dierwaardige manier) geslacht en op de overige dagen verwerken wij het vlees, zo blijven de schappen in de winkel altijd gevuld”, aldus de vakkundige slager.

We verkopen alles: van entrecote tot gehaktbal en van Italiaanse worst tot vleeswaren. “

Om zelfs de restproducten van de dieren te nuttigen, maken we onder andere speciale worsten voor honden, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees, schapenvet, etc. Deze unieke staven zijn onder hondeneigenaren uit heel Nederland populair.

Het Slachthuis Haaksbergen heeft al diverse prijzen mogen ontvangen voor hun ambachtelijke vleesspecialiteiten. Ontdek het kwaliteitsvlees aan de Spoelsterstraat 53 te Haaksbergen, de medewerkers heten u van harte welkom. De slagerij is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 16:00 uur, en op zaterdag van 8:30 tot 12:30 uur. Er is middagpauze van 12:30 tot 13:30 uur.